Vorige pagina

adidas DF24 Compo 6

SKU
hd_20.19828
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas DF24 Compo 6 is een soepele veldstick afkomstig uit de adidas hockeycollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De DF24 Compo 6 is een krachtige stick die ideaal is voor aanvallend spel en sleep-pushes. De belangrijkste impactgebieden zijn versterkt met fiberglas.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas DF24 Compo 6 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze lichtgewicht stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en je techniek verder te ontwikkelen.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt, samen met de standaard curve location (30 cm),  ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Orange/White
SKU hd_20.19828
Artikelcode leverancier DY7958
Stijfheid Soepel
Type Kromming LowBow
Merk adidas
Productlijn DF24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas DF24 Compo 6
Je waardering
Maattabel