Vorige pagina

adidas FLX24 Compo 4

SKU
hd_20.19059
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas Fabela FLX24 Compo 4 is een soepele veldstick afkomstig uit de adidas stickcollectie. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De FLX24 sticks zijn speciaal gemaakt voor dames. Tijdens het productieproces zijn de lagen carbon op een andere manier ingelegd, waardoor de stick lichter is en beter handelbaar is voor de vrouwelijke speler. De FLX is een krachtige stick die in het teken staat van performance op elke spelpositie.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas FLX24 Compo 4 is een soepele veldstick, die zorgt voor veel gevoel en controle. De stick bestaat voor 20% uit carbon voor extra power en slagkracht waardoor makkelijk extra balsnelheid gegenereerd kan worden. 

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 75% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Orange
SKU hd_20.19059
Artikelcode leverancier CY1669
Stijfheid Soepel
Type Kromming ProBow
Merk adidas
Productlijn FLX24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas FLX24 Compo 4
Je waardering
Maattabel