Vorige pagina

adidas LX24 Compo 3

Artikelnummer:
hd_20.17965
  • Stijfheid: Soepel, Allround
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas LX24 Compo 3 is afkomstig uit de LX24 stickcollectie van adidas. De adidas hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De LX24 collectie is zeer geschikt voor aanvallende middenvelders die op zoek zijn naar meer kracht.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas LX24 Compo 3 is een allround veldstick die zorgt een ideale balans tussen controle en slagkracht. Deze stick bestaat voor 30% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 65% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De curve location in het midden van de stick (25 cm) biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
SKU hd_20.17965
Artikelcode leverancier BR4543
Merk adidas
Doelgroep Senior
Productlijn LX24
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel, Allround
Type Kromming ProBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 30%
Kromming 24 mm
Curve Location 25 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Kleur Blue/Red
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas LX24 Compo 3
Je waardering
Maattabel