Vorige pagina

adidas LX24 Compo 6 Junior

Artikelnummer:
hd_20.17308
  • Stijfheid: Soepel
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas LX24 Compo 6 is afkomstig uit de LX24 stickcollectie van adidas. De adidas hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De LX24 collectie is zeer geschikt voor aanvallende middenvelders en wordt gebruikt door Billy Bakker.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas LX24 Compo 6 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze lichtgewicht stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en je techniek verder te ontwikkelen.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De curve location in het midden biedt een uitstekende mix tussen extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
SKU hd_20.17308
Artikelcode leverancier AP1624
Merk adidas
Doelgroep Junior
Productlijn LX24
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 24 mm
Curve Location 25 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas LX24 Compo 6 Junior
Je waardering
Maattabel