Vorige pagina

adidas Ruzo .4

SKU
hd_20.22227
Vanaf € 167,95 Normale prijs € 199,95
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: LowBow

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Anderen bekeken ook

De adidas Ruzo .4 is een allround veldstick afkomstig uit de Ruzo stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt.

Materiaal & Carbonpercentage
De Ruzo .4 is een allround hockeystick die zorgt voor en goede mix van power en optimale controle. De stick bestaat uit 70% carbon wat zorgt voor slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere duurzaamheid en slijtvastheid.

De krul bevat een epoxy kern. De epoxy kern zorgt voor een meer consistente structuur van de stick, waardoor de stick meer slagkracht krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24mm op een hoogte van 220mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De Ruzo heeft een speciale 3D haakvorm voor ultiem 3D-dribbelen. De Touch Compound op de krul zorgt ervoor dat het contact met de bal verbetert en je betere controle krijgt over de bal. De 3D haakvorm van adidas is te vergelijken met de midi krul.

Ruzo
De Ruzo is de nieuwe benaming voor de TX lijn van adidas. De Ruzo  is verkrijgbaar in verschillende carbonpercentages. Dankzij de 3D haak is deze stick uitermate geschikt voor dribbelen en 3D skills. Klik hier voor meer informatie over de nieuwe namen van de productlijnen van adidas.

Meer informatie
SKU hd_20.22227
Artikelcode leverancier BF0027
Merk adidas
Doelgroep Senior
Productlijn Ruzo
Ondergrond Veld
Stijfheid Allround
Type Kromming LowBow
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Kromming 24 mm
Curve Location 22 cm
Krul 3D
Gewicht Light
Kleur White/Black
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas Ruzo .4
Je waardering
Maattabel