Vorige pagina

adidas TX24 Core 7 Hout

SKU
hd_20.19068
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas TX24 Core 7 Wood is een soepele veldstick afkomstig uit de TX24 stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt. Deze hockeystick is gemaakt van hout voor een zachte touch en ideaal voor beginners.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas TX24 Core 7 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en zijn het comfort en de armvriendelijkheid hoog. Bovendien biedt de stick dankzij het hout meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Bovendien maakt de "XXtreme24 bow" de stick uitermate geschikt voor het geven van hoge ballen. Dankzij de late kromming onderin de stick wordt het makkelijker om te 'scoopen'. De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Red
SKU hd_20.19068
Artikelcode leverancier CY1672
Stijfheid Soepel
Merk adidas
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas TX24 Core 7 Hout
Je waardering
Maattabel