Vorige pagina

adidas V24 Compo 2

SKU
hd_20.19052
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De adidas V24 Compo 2 is een allround stick afkomstig uit de V24 stickcollectie van adidas. De hockeysticks van adidas zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De sticks hebben een modern design en worden door vele topspelers gebruikt. De V24 stick is ideaal voor krachtige aanvallers, waarbij de belangrijkste impactgebieden zijn versterkt.

Materiaal & Carbonpercentage
De adidas V24 Compo 2 is een allround veldstick die voor 50% uit carbon bestaat, voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren.

De 5% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor de speler meer gevoel en controle over de stick krijgt. De overige 45% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De standaard curve location van deze stick draagt tevens bij aan een goede controle.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Bovendien is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Black/Blue/White
SKU hd_20.19052
Artikelcode leverancier CY1681
Stijfheid Allround
Type Kromming MidBow
Merk adidas
Productlijn V24
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:adidas V24 Compo 2
Je waardering
Maattabel