Vorige pagina

Asics Gel-Hockey Neo Dames

Artikelnummer:
hd_4.20.10022
  • Ondergrond: Veld
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Asics W Gel Hockey Neo 2 is een topschoen gemaakt voor snelheid op het hockeyveld, licht en met een nauwsluitende pasvorm. De schoen biedt maximale snelheid op het veld. De Gel technologie in de hak en de voorvoet zorgt voor een perfecte demping en dito schokabsorptie. DuoMAX Support in de tussenzool aan de binnen- en buitenzijde verbetert de ondersteuning en stabiliteit, terwijl het Solyte-materiaal voor de tussenzool en het Trusstic Systeem het gewicht van de schoen helpen reduceren. De Gel Hockey No bezit ietwat kortere noppen, wat optimaal is voor een waterveld.

Kenmerken schoen
Gemaakt voor snelheid op het hockeyveld is de schoen zeer licht en met een nauwsluitende pasvorm erg comfortabel. De Gel Neo 2 is een van de topmodellen uit de Asics hockeyschoenen collectie. De Asics Gel-Hockey Neo heeft zeer veel comfort en stabiliteit door het Solyte tussenzool materiaal en de DuoMAX versteviging aan de binnen- en buitenzijde. De Asics GEL units in de hiel en de voorvoet zorgen voor een perfecte schokabsorptie.

Kenmerken zool
De schoen is voorzien van Gel Cushioning in de hak en voorvoet voor optimale schokdemping. Het DuoMax Support System in de tussenzool verbetert de ondersteuning en stabiliteit bij voor- en zijwaartse bewegingen, terwijl de Solyte-tussenzool en het Trusstic System het gewicht van de schoen tot een minimum beperken.De GEL units zijn strategisch in de tussenzool geplaatst om een maximale schokabsorptie en een optimaal comfort te bieden. DuoMax is een gepatenteerd ASICS-systeem dat overpronatie tegengaat door het gebruik van twee hardheden in de zool. Solyte is een gepatenteerd dempingsmateriaal gebruikt voor de tussenzool van hardloopschoenen. Solyte is licht van gewicht, duurzaam en heeft uitstekende krachtverwerkende eigenschappen, zodat u comfortabel kunt lopen. De indrukwekkende schokabsorberende eigenschappen van Solyte helpen de krachten tijdens het lopen te verdelen. Tijdens de voetafwikkeling wordt het materiaal samengedrukt om de schokken op te vangen en 'veert terug' als de krachten weer teruggegeven worden tijdens de beweging. Het Trusstic System is een kunststof element, geplaatst onder de middenvoet dat extra stabiliteit geeft aan de voet en tevens gewichtsbesparend werkt.

Bestel de Asics W Gel Hockey Neo 2 voordelig en risicoloos bij HockeyDirect!

Meer informatie
SKU hd_4.20.10022
Artikelcode leverancier P258Y-3301
Merk Asics
Doelgroep Dames
Ondergrond Veld
Ondergrond Veld
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Asics Gel-Hockey Neo Dames
Je waardering
Maattabel