HockeyDirect x Jeroen Hertzberger

HockeyDirect en Jeroen Hertzberger slaan de handen ineen. Jeroen zal het hoofd worden van de Nike Vapor Drive campagne binnen HockeyDirect.

Wesley Steenbergen van HockeyDirect: "We zochten al langere tijd naar een boegbeeld voor de Nike hockeyschoenen in ons assortiment. We zijn erg blij dat we met Jeroen een samenwerking zijn aangegaan. Jeroen is niet alleen een autoriteit binnen de hockeywereld, maar hij heeft ook een grote achterban met volgers op zijn kanalen. Regelmatig zullen wij in combinatie met hem mooie campagnes neerzetten."

Jeroen Hertzberger: "Blij om verbonden te zijn met HockeyDirect. Hopelijk kunnen we veel voor elkaar betekenen."Jeroen is één van de toppers in de hockeywereld die enorm fan is van de Nike Vapor Drive hockeyschoenen. Al jaren speelt hij op Nike kunstgras schoenen en is daarom ook als één van de eerste professionals overgestapt op deze schoen die specifiek voor de hockeysport is ontworpen. Een echte fan van het eerste uur! Binnenkort volgt een interview waarin hij uitlegt waarom hij zo graag op deze schoenen loopt. Benieuwd naar de collectie?