Hockeyschoenen Meisjes

Dé ideale hockeyschoen voor meisjes. Wat zijn de mooiste kleuren, welke bieden de beste ondersteuning en welke zijn betaalbaar? Voor seizoen 2021/2022 bekijken we de mooiste hockeyschoenen speciaal voor meisjes!

Er is plek voor onder andere adidas, ASICS en Brabo. Naast deze merken zijn ook Dita, Grays, Mizuno en Reece te vinden in ons assortiment. Meiden met schoenmaat 35 en groter kunnen ook nog voor Osaka kiezen. 

De top 5 van HockeyDirect

HockeyDirect heeft een top 5 hockeyschoenen voor meisjes samengesteld voor het seizoen 21/22. De schoenen zijn gekozen op basis van verkopen van voorgaande jaren. Ook interessant: de meeste merken hebben naast een hockeyschoen met veters ook vaak een variant met klittenband - ideaal voor de jongste meisjes! 

Brabo's Panterprint

Brabo komt voor seizoen 21/22 wederom met een panterprint, dit jaar heeft deze schoen de naam Leopard meegekregen. De leuke schoenen zijn er in combinatie met stoer zwart of met vrolijke kleurtjes. Ook dit seizoen is deze kleurstelling terug te vinden in hockeysticks. En terecht: afgelopen seizoen was de Brabo Cheetah hockeystick één van de populairste sticks bij de meiden! Perfect te combineren met de hockeytassen met panterprint van Brabo. HockeyDirect denkt dat de Brabo Cheetah Junior zeer geliefd zal zijn bij meisjes. 

De stoere ASICS-schoen

ASICS heeft ook dit seizoen weer een mooi collectie neergezet. De zwart/roze Gel-Peake is een robuuste en stoere schoen, die veel stabiliteit biedt. Dit is de opvolger en tevens de tegenhanger van de schoen van vorig jaar - die heeft als kleurstelling mint/zwart met oranje accenten. 

adidas Youngstars

In de top 5 van HockeyDirect staan twee schoenen van adidas. De Youngstar van vorig jaar was de populaire zwart/wit variant. Dit seizoen is er een stoere rood/witte kleurstelling, en de softere lichtpaars/lichtgroene variant. De Youngstar zit als gegoten om de voet. Dit komt door de sokachtige pasvorm. 

De hockeyschoenen voor meisjes zijn op alle type outdoor ondergronden te gebruiken. Benieuwd geraakt naar de andere hockeyschoenen voor meiden? Bekijk dan de hockeyschoenen voor meiden. Vragen naar aanleiding van deze blog? Onze specialisten van de klantenservice staan klaar om jouw van alle antwoorden te voorzien.