BP College Winactie!

Schrijf je in met je e-mail en maak kans op een deelname voor jou en je teamgenoot aan een hockeykamp van BP College t.w.v. €190,-!

Meld je nu aan voor deze winactie! Voornaam: Achternaam: E-mailadres* Ik ga akkoord dat HockeyDirect en BP College mijn mailadres verwerken voor het versturen van nieuwsbrieven.

Op maandag 16 december maken we de winnaars bekend!

Wat is BP College?

Billy Bakker en Mirco Pruyser, Oranje-internationals, staan voor hockey 2.0, de ontwikkeling van het nieuwe hockey, het hockey van de toekomst: dominant, technisch, aanvallend, creatief en tegelijkertijd effectief! BP wilt een tophockey omgeving creëren waarin jonge hockeyers hun vaardigheden ontwikkelen in het hockey van nu. Als je de beste wilt worden, ga je naar het BP College!

Wat houdt een hockeykamp van BP in?

Tijdens deze twee dagen worden er vele zaalhockey-technieken behandeld. Train 2 á 3 keer per dag en elke training staat er een ander thema centraal. De BP Trainers zorgen voor een professionele aanpak op jouw niveau! Groepjes worden ingedeeld op basis van hockey kwaliteit en leeftijd zodat jij op jouw niveau wordt uitgedaagd. Tijdens het kamp zal je trainen met zaalhockey internationals die wereldkampioen zijn geworden in de zaal. Deze toppers zullen jou extra tips kunnen geven om je te ontwikkelen. Uiteraard kun jij deze internationals tijdens de twee dagen al je vragen kunnen stellen. Je slaapt thuis, zodat je beide dagen top fit op het veld kan staan. Wij kijken uit naar je komst!

De hockeykampen vinden plaats in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam en zijn geschikt voor de leeftijd van 8-16 jaar.