Vorige pagina

Brabo IT-8 Competition LB Indoor Hout

SKU
hd_20.19437
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Brabo IT-8 Midi Head LB WOOD Indoor is een zaalhockeystick afkomstig uit de collectie van Brabo. Deze stick is uitermate geschikt voor de allround speler.

Materiaal
De IT-8 Midi Head LB WOOD is een soepele indoorstick die zorgt voor veel gevoel. De stick is gemaakt van hoogwaardig hout in combinatie met carbon. Deze materialen zorgen voor veel controle en comfort. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Ideaal voor de allround speelstijl. Dankzij de low bow curve is hij geschikt voor de technische speler. Daarnaast zorgt de low bow curve ook voor extra controle bij de het dribbelen en genereert het meer power bij het pushen. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter ook voor dat de balaanname nog gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Extra Light
Materiaal Hout
Kromming 24 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur Black/Yellow
SKU hd_20.19437
Artikelcode leverancier 315.86798.000
Stijfheid Allround
Type Kromming LowBow
Merk Brabo
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Brabo IT-8 Competition LB Indoor Hout
Je waardering
Maattabel