Vorige pagina

Brabo Junior O'Geez Butterfly

Artikelnummer:
hd_20.12172
  • Stijfheid: Soepel
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Brabo Junior O'Geez Butterfly is een soepele stick afkomstig uit de O'Geez  serie van Brabo. Deze serie is ontworpen om van de allerkleinsten de allergrootsten te maken. De O’Geez zijn houten hockeysticks met een compleet eigen design gericht op de belevingswereld van de jeugdige spelers. Kwalitatieve hockeysticks met eigenzinnige, stoere designs die zowel robuust als technisch spel ondersteunen.

Materiaal & Carbonpercentage
Deze Junior O'Geez stick is een lichtgewicht stick diedie zorgt voor optimale controle. Deze soepele stick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Bovendien kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en zijn het comfort en de armvriendelijkheid hoog. Daarnaast biedt de stick dankzij het hout meer gevoel wat ideaal voor junioren is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglas wat zorgt voor de nodige power en biedt daarnaast extra bescherming wat zorgt voor een hoge duurzaamheid en slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De aanwezige kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De standaard curve location zorgt daarnaast voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter ook voor dat de balaanname nog gemakkelijker wordt.

Bestel de Brabo Junior O'Geez Butterfly voordelig en risicoloos bij HockeyDirect!

Zijn de bestelde artikelen niet naar wens? Dan mag u de artikelen gratis retour sturen!

Meer informatie
SKU hd_20.12172
Artikelcode leverancier 315.40610.025
Merk Brabo
Doelgroep Junior
Stijfheid Soepel
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Kromming 24 mm
Curve Location 31 cm
Krul Maxi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Brabo Junior O'Geez Butterfly
Je waardering
Maattabel