Vorige pagina

Brabo TC 5.24

SKU
hd_20.19481
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Brabo TC 5.24 is afkomstig uit de hockeystickcollectie van Brabo. De hockeysticks van Brabo zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en de collectie bevat zowel top- als instapmodellen. 

Materiaal
Deze Brabo hockeystick is een allround stick en heeft een carbonpercentage van 50%. Dit zorgt voor extra slagkracht en power. Zo heb je de mogelijkheid om gemakkelijk extra balsnelheid te genereren

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm en de curve location van 310 mm zorgen voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. De stick beschikt over een Standard curve en een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter ook voor dat de balaanname nog gemakkelijker wordt.

Grip
De hockeystick heeft een sticky grip wat zorgt voor volledige controle en grip. De speciale grip zorgt ervoor dat jij jouw stick stevig vast kan blijven houden tijdens het rennen en tijdens het slaan van de bal. De grip voelt comfortabel aan en vermindert de kans op blaren.

Meer informatie
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Red
SKU hd_20.19481
Artikelcode leverancier 315.82460.000
Type Kromming MidBow
Merk Brabo
Productlijn Tribute
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Brabo TC 5.24
Je waardering