Vorige pagina

Dita CarboLGHT Younstar C95 L-Bow Junior

SKU
hd_20.18922
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CarboLGHT Youngstar C95 X-Bow is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze collectie is ultralicht en geeft veel power. Deze CarboLGHT stick heeft de kenmerken van een senior topstick alleen dan met aangepast gewicht en maat. Hierdoor kunnen de extreem getalenteerde jeugdspelers wennen aan de kracht en impact van senior sticks. 

Materiaal & Carbonpercentage
De CarboTec C95 is een stugge veldstick die voor 95% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. De 5% Kevlar vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer controle over de stick krijgt. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat een speler met veel techniek, gemakkelijk een hoop snelheid kan meegeven aan de (sleep)push. Daarnaast zorgt de "LB-Curve" ervoor dat de stick optimale controle biedt, doordat de haak hierbij meer naar binnen staat.

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Carbonpercentage 95%
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
Kleur Red/Black
SKU hd_20.18922
Artikelcode leverancier 1118.006
Type Kromming LowBow
Merk Dita
Productlijn CarboTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CarboLGHT Younstar C95 L-Bow Junior
Je waardering
Maattabel