Vorige pagina

Dita CarboTec Blue Carbon C80 M-Bow

SKU
hd_20.18906
  • Stijfheid: Allround, Stug
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CarboTec Pro Blue Carbon C80 M-Bow is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht carbotec materiaal afgewerkt met een laag Blue Carbon voor een perfect gevoel en ultieme kracht. Versterkt door krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Pro Blue Carbon C80 is een stugge veldstick die voor 80% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

Verder bestaat de stick uit 15% fiberglass en 5% Kevlar. Het fiberglas maatk de stick wat soepeler en zorgt voor meer gevoel. Daarnaast biedt fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid. Het Kevlar materiaal zorgt voor het schokabsorberende vermogen waardoor de trillingen worden opgevangen. 

Kromming & Krul
De kromming van 23 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Daarnaast biedt de "M-Curve"in het midden van de stick een uitstekende mix van extra controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Extra Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 80%
Curve Location 25 cm
Kromming 23 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Black
SKU hd_20.18906
Artikelcode leverancier 1018.017
Stijfheid Allround, Stug
Type Kromming MidBow
Merk Dita
Productlijn CarboTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CarboTec Blue Carbon C80 M-Bow
Je waardering
Maattabel