Vorige pagina

Dita CarboTec C75 S-Bow

SKU
hd_20.17905
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CarboTec C75 S-Bow is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht carbotec materiaal afgewerkt met een laag Blue Carbon voor een perfect gevoel en ultieme kracht. Versterkt door krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Carbotec Blue Carbon C75 is een stugge veldstick die voor 75% uit carbon. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

Verder bestaat de stick uit 20% fiberglas en 5% Kevlar. Het fiberglas maakt de stick soepeler en dat zorgt voor meer gevoel. Daarnaast zorgt het fiberglas voor extra bescherming van de stick. Het Kevlar materiaal verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen. 

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm op een hoogte van 280mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan slaan, flatsen en een bal kan stoppen. De Mid Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de allround hockeyer. 

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 75%
Curve Location 28 cm
Kromming 22 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Orange/Black
SKU hd_20.17905
Artikelcode leverancier 1017.013
Stijfheid Stug
Merk Dita
Productlijn CarboTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CarboTec C75 S-Bow
Je waardering
Maattabel