Vorige pagina

Dita CarboTec C85 L-Bow

SKU
hd_20.17908
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: LowBow
Andere kleuren
  1. Dita CarboTec C85 L-Bow
    Dita CarboTec C85 L-Bow
    Vanaf € 221,95 Normale prijs € 279,95
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CarboTec C85 L-Bow is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht carbotec materiaal voor een perfect gevoel en ultieme kracht. Versterkt door krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De Carbotec C85 is een stugge veldstick die voor 85% uit carbon. Het carbon maakt de stick wat stugger en zorgt voor extra power en balsnelheid. Daarnaast maakt het carbon de stick extra krachtig en zorgt het voor een hogere duurzaamheid.

Verder bestaat de stick uit 10% fiberglas en 5% Kevlar. Het fiberglas maakt de stick soepeler en dat zorgt voor meer gevoel. Daarnaast zorgt het fiberglas voor extra bescherming van de stick. Het Kevlar materiaal verhoogd het schokabsorberend vermogen waardoor veel trillingen worden opgevangen. 

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm op een hoogte van 220 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk 3D-trucjes kan uitvoeren. De Low Bow-curve biedt een uitstekende mix tussen controle en de mogelijkheid om te scoopen.

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 85%
Curve Location 22 cm
Kromming 24 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Orange/Black
SKU hd_20.17908
Artikelcode leverancier 1017.019
Stijfheid Stug
Type Kromming LowBow
Productlijn CarboTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CarboTec C85 L-Bow
Je waardering