Vorige pagina

Dita CompoTec C70 X-Bow

SKU
hd_20.18902
  • Stijfheid: Allround, Stug
  • Type Kromming: Extreme LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita CompoTec C70 is afkomstig uit de CompoTec serie van Dita. Deze collectie bevat ultralicht compotec materiaal, dit materiaal geeft een optimale combinatie van comfort, gewicht en kracht. Versterkt met krachtige, plantaardige Bio Hars voor superieure prestaties en lage milieu impact. 

Materiaal & Carbonpercentage
De CompoTec C70 is een allround veldstick die voor 70% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor power waardoor het makkelijker wordt om balsnelheid te genereren. De 5% Kevlar vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

De stick bestaat voor 25% uit fiberglas. Dit materiaal is wat soepeler dan carbon en zorgt voor meer balgevoel en controle. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm zorgt ervoor dat een speler met veel techniek, gemakkelijk een hoop snelheid kan meegeven aan de (sleep)push. Daarnaast maakt de "X-Curve" deze stick uitermate geschikt voor het geven van hoge ballen. Dit komt door de kromming onderin de stick waardoor je erg gemakkelijk kunt scoopen. 

De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 70%
Curve Location 19 cm
Kromming 25 mm
Krul J-vorm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Silver/Black
SKU hd_20.18902
Artikelcode leverancier 1018.011
Stijfheid Allround, Stug
Type Kromming Extreme LowBow
Merk Dita
Productlijn CompoTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita CompoTec C70 X-Bow
Je waardering
Maattabel