Vorige pagina

Dita FiberTec C50 X-Bow

SKU
hd_20.18059
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita FiberTec C50 X-bow is afkomstig uit de FiberTec serie van Dita. De collectie is ontworpen om de top te bereiken op de intuïtieve Dita manier! 

Materiaal & Carbonpercentage
De FiberTec C50 is een allround veldstick die voor 50% uit carbon bestaat. Het carbon zorgt voor power waardoor het makkelijker wordt om balsnelheid te genereren. De 5% aramide vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle over de stick krijgt. 

De stick bestaat voor 45% uit fiberglas. Dit materiaal is wat soepeler dan carbon en zorgt voor meer balgevoel en controle. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm op een hoogte van 200 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk de sleeppush kan uitvoeren. De Extreme Low Bow-curve is bij uitstek geschikt voor de dribbelaar en strafcorner specialist.


De stick beschikt over een J-vorm haak. Deze krul biedt de ideale combinatie van optimale controle en stickhandeling. De J-vorm biedt de perfecte mogelijkheid om sneller te dribbelen.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Curve Location 20 cm
Kromming 25 mm
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Purple/Black
SKU hd_20.18059
Artikelcode leverancier 1017.004-46
Stijfheid Allround
Merk Dita
Productlijn FiberTec
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita FiberTec C50 X-Bow
Je waardering
Maattabel