Vorige pagina

Dita MegaPro C80 Maxi-Shape X-Bow Indoor

SKU
hd_20.18928
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: Extreme LowBow
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Dita MegaPro C80 Maxi-Shape X-Bow Indoor is een allround zaalhockeystick afkomstig uit de MegaPro serie van Dita. Deze collectie is ontworpen om de top te bereiken op de intuïtieve Dita manier! 

Materiaal & Carbonpercentage
De MegaPro C80 is een allround indoorstick die gemaakt is van hout. De hockeystick van Dita is afgewerkt met 80% carbon en glasvezel maar beschikt nog altijd over het gevoel welke alleen een houten stick je kan bieden. Het carbon zorgt voor power waardoor het makkelijker wordt om balsnelheid te genereren. Het glasvezel is wat soepeler dan carbon en zorgt voor meer balgevoel en controle. Daarnaast biedt het fiberglas extra bescherming wat zorgt voor een hogere slijtvastheid van de stick.

Kromming & Krul
De kromming van 25 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Daarnaast zorgt de "XB-Curve" ervoor dat de stick optimale controle biedt, doordat de haak hierbij meer naar binnen staat. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter ook voor dat de balaanname nog gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Materiaal Hout
Carbonpercentage 80%
Kromming 25 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur Blue/Black
SKU hd_20.18928
Artikelcode leverancier 1218.004
Stijfheid Stug
Type Kromming Extreme LowBow
Merk Dita
Productlijn MegaPro
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Dita MegaPro C80 Maxi-Shape X-Bow Indoor
Je waardering
Maattabel