Vorige pagina

Grays 650i Dynabow Hout Indoor

SKU
hd_20.22118
Vanaf € 97,95 Normale prijs € 109,95
  • Type Kromming: ProBow
Andere kleuren

Selecteer je maat om onze levertijd te zien

Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

Nieuw

De Grays 650i Dynabow Hout Indoor is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De 650i is een soepele zaalstick die ideaal is voor de all-round hockeyspeler. De stick is van hoge kwaliteit en geschikt voor alle niveau's spelers.

Materiaal
De 650i is een soepele zaalstick en zorgt voor veel gevoel en optimale controle. De stick is gemaakt van hout, wat de stick erg armvriendelijk en licht van gewicht maakt. Daarnaast biedt de stick meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglas voor een hogere duurzaamheid en extra stevigheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 250 mm, ervoor dat je sneller kunt dribbelen en meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze Dynabow curve zorgt ervoor dat de stick erg goed handelbaar is, wat ideaal is voor de aanvallende speler. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,75 mm
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
Kleur Orange/Black
SKU hd_20.22118
Artikelcode leverancier 23082
Type Kromming ProBow
Merk Grays
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays 650i Dynabow Hout Indoor
Je waardering