Vorige pagina

Grays Exo Ultrabow Hout Junior

SKU
hd_20.19006
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays Junior Neon is een lichtgewicht stick afkomstig uit de veelzijdige junior collectie van Grays. De soepele sticks zijn speciaal ontworpen voor de jongste spelers en zijn erg armvriendelijk. De sticks bieden veel gevoel en zijn ideaal om vaardigheden verder te ontwikkelen.

Materiaal
Deze soepele veldstick soepele stick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Bovendien kan gemakkelijk de controle over de stick worden behouden en zijn het comfort en de armvriendelijkheid hoog. Het hout zorgt voor meer gevoel wat ideaal om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglas voor de nodige power en extra bescherming van de stick.

Kromming & Krul
De minimale kromming van 20 mm past bij veel verschillende spelers en zorgt voor extra slagkracht. De standaard curve location van deze stick zorgt er voor dat je gemakkelijk de controle behoudt bij de aanname en bij het slaan van zowel forehand als backhand passes. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi krul en maakt de balaanname makkelijker dankzij het grotere contactoppervlak.

Meer informatie
Gewicht Extra Light
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.19006
Artikelcode leverancier 22996
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Grays
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays Exo Ultrabow Hout Junior
Je waardering
Maattabel