Vorige pagina

Grays GR5000 Probow Extreme Junior

SKU
hd_20.18992
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: Extreme LowBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays GR 5000 Probow Extreme is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GR 5000 is een allround veldstick die zorgt voor genoeg slagkracht en power. De sticks hebben een strak design en zijn voorzien van een achthoekig handvat, voor een verbeterde greep.

Materiaal
De GR 5000 is een allround stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 50% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren.

De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 40% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt. Het Graphene materiaal zorgt voor veel slagkracht, maar biedt tegelijkertijd een zacht gevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 200 mm, ervoor dat je makkelijk meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push, zonder de controle te verliezen bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal. Deze Probow curve is door de positie van de kromming ideaal voor de technische speler.

De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 50%
Curve Location 20 cm
Kromming 24,75 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.18992
Artikelcode leverancier 22961
Stijfheid Allround
Type Kromming Extreme LowBow
Merk Grays
Productlijn GR - Graphene Range
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays GR5000 Probow Extreme Junior
Je waardering
Maattabel