Vorige pagina

Grays GR6000 Dynabow

SKU
hd_20.18974
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays GR 6000 Dynabow is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GR 6000 is een allround veldstick die zorgt voor een goede balans tussen stijfheid en balgevoel. De sticks zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van een strak, grafisch design.

Materiaal
De GR 6000 is een allround stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 60% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 30% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick waardoor de speler meer balgevoel en controle krijgt. Het Graphene materiaal zorgt voor veel slagkracht, maar biedt tegelijkertijd een zacht gevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 250 mm, ervoor dat je sneller kunt dribbelen en meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze Dynabow curve zorgt ervoor dat de stick erg goed handelbaar is, wat ideaal is voor de aanvallende speler. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 60%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,75 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18974
Artikelcode leverancier 22960
Stijfheid Allround
Type Kromming ProBow
Merk Grays
Productlijn GR - Graphene Range
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays GR6000 Dynabow
Je waardering
Maattabel