Vorige pagina

Grays GTI2000 Ultrabow Indoor

SKU
hd_20.19013
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays GTI 2000 UltraBow Indoor is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GX collectie combineert duurzaamheid met goede bespeelbaarheid. De GX 2000 is goed handelbaar en zorgt voor veel gevoel. Dankzij de Ultrabow is de stick zeer geschikt om het dribbelen en de pushtechnieken verder te ontwikkelen.

Materiaal
De GTI 2000 is een soepele stick die geschikt is voor gebruik in de zaal. Deze stick bestaat voor 90% uit fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijker en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. De overige 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming en zorgt, in combinatie met de standaard curve location (300 mm), voor veel slagkracht en controle. De Ultrabow is ideaal om de basisvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Micro
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
SKU hd_20.19013
Artikelcode leverancier 22981
Type Kromming MidBow
Merk Grays
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays GTI2000 Ultrabow Indoor
Je waardering
Maattabel