Vorige pagina

Grays GX 3000 UltraBow

SKU
hd_20.21055
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays GX 3000 Ultrabow is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GX collectie combineert duurzaamheid met goede bespeelbaarheid. De GX 3000 is goed handelbaar en zorgt voor veel gevoel. Dankzij de Ultrabow is de stick zeer geschikt voor all-round hockeyspelers. 

Materiaal
De GX 3000 is een soepele stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 20% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 70% fiberglas zorgt voor extra soepelheid waardoor je meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 300 mm, ervoor dat je gemakkelijk snel kunt dribbelen. Daarnaast is de mid bow ideaal om te passen en te stoppen. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Daarentegen zorgt het grotere oppervlak van de haak er wel voor dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 20%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur Grey
SKU hd_20.21055
Artikelcode leverancier 23060
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Grays
Productlijn GX - Grays Xtreme Range
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays GX 3000 UltraBow
Je waardering
Maattabel