Vorige pagina

Grays GX-CE Vortex Ultrabow

SKU
hd_20.18988
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays GX-CE Vortex is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De GX-CE is een custom edition uit GX collectie en combineert duurzaamheid met goede bespeelbaarheid. De GX is goed handelbaar en zorgt voor veel gevoel. 

Materiaal
De GX is een soepele stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 10% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren.

De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 80% fiberglas zorgt voor extra soepelheid waardoor je meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming en zorgt, in combinatie met de standaard curve location (300 mm), voor veel slagkracht en controle. De Ultrabow is ideaal om de basisvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen.

De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18988
Artikelcode leverancier 22972
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Grays
Productlijn GX - Grays Xtreme Range
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays GX-CE Vortex Ultrabow
Je waardering
Maattabel