Vorige pagina

Grays KN10000 Dynabow

SKU
hd_20.18957
  • Stijfheid: Stug
  • Type Kromming: ProBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Grays KN 10000 Dynabow is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. De KN 10000 is een stugge veldstick die zorgt voor veel slagkracht en power. De sticks beschikken over de “Geocentric Core Technology” in het midden van de stick voor een volledige herverdeling van het gewicht, wat zorgt voor een lichte, wendbare stick.

Materiaal
De KN 10000 is een stugge veldstick die voor 90% uit carbon bestaat. Het carbon maakt de stick stugger en zorgt voor veel slagkracht en power. Doordat deze stick niet volledig uit carbon bestaat, zorgt dat voor meer elasticiteit. Deze ideale balans biedt de speler een ultiem balgevoel. De Tri-Tec weeftechnologie en Graphene versterking zorgen voor een maximale nauwkeurigheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24,75 mm zorgt, in combinatie met de curve location van 250 mm, ervoor dat je sneller kunt dribbelen en meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push. Deze Dynabow curve zorgt ervoor dat de stick erg goed handelbaar is, wat ideaal is voor de aanvallende speler. De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 90%
Curve Location 25 cm
Kromming 24,75 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18957
Artikelcode leverancier 22943
Stijfheid Stug
Type Kromming ProBow
Merk Grays
Productlijn KN - Kinetic Range
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays KN10000 Dynabow
Je waardering
Maattabel