Vorige pagina

Grays MH1 GK2000 Ultrabow Goalie

SKU
hd_20.18991
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

Bestseller

De Grays MH1 GK 2000 is afkomstig uit de stickcollectie van Grays. Dit is een speciale keepersstick met extra sterkte en duurzaamheid. De MH1 staat voor Maddi Hinch, de olympisch kampioen en keepster van SCHC. 

Materiaal
De GK2000 is een keepersstick. Deze stick bestaat voor 10% uit carbon wat zorgt voor slagkracht en extra power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. De 10% aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen en de overige 80% fiberglas zorgt voor extra soepelheid van de stick. Het Graphene materiaal zorgt voor veel slagkracht, maar biedt tegelijkertijd een zacht gevoel.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming en zorgt, in combinatie met de standaard curve location (300 mm), voor veel slagkracht en controle. Het balanspunt is extra hoog waardoor de stick wendbaarder is en dat is ideaal voor een goalie. De Ultrabow is ideaal om de basisvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen.

De stick beschikt over een micro krul van 50°. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
Kleur White/Black
SKU hd_20.18991
Artikelcode leverancier 22997
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Grays
Productlijn Maddie Hinch
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Grays MH1 GK2000 Ultrabow Goalie
Je waardering
Maattabel