Vorige pagina

Gryphon Aice MV11 Original

SKU
hd_20.18869
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Gryphon Aice MV11 is een allround veldstick afkomstig uit de Maria Verschoor serie uit de stickcollectie van Gryphon. Nederlands Elftal speelster Maria Verschoor heeft in samenwerking met Gryphon haar eigen AICE serie ontwikkeld. Deze sticks staan voor kracht, snelheid en gevoel; kenmerken waar Verschoor zelf ook om bekend staat. De Aice beschikt over veel power en balcontrole, waardoor deze stick voor elke positie op het veld geschikt is.

Materiaal
De Aice is een stugge stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 80% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Het overige fiberglas zorgt voor extra soepelheid waardoor je meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
Deze stick beschikt over een Classic Bow Curve met een kromming van 23 mm en een curve location van 30 cm. Deze Classic Bow Curve is de meest gangbare kromming. De hoge Curve Location maakt het mogelijk om eenvoudig een gerichte strakke pass te geven en ballen te stoppen. De stick beschikt over een oversized maxi krul, die dankzij het grote oppervlak voor balcontact de balaanname een stuk eenvoudiger maakt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 80%
Curve Location 30 cm
Kromming 23 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18869
Artikelcode leverancier 350.81400.000
Stijfheid Allround
Type Kromming MidBow
Merk Gryphon
Productlijn Aice
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Gryphon Aice MV11 Original
Je waardering
Maattabel