Vorige pagina

Gryphon Taboo Blue Steel Junior

SKU
hd_20.18123
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: *LEEG*
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Gryphon Taboo Blue Steel Junior is een stugge veldstick afkomstig uit de Taboo serie van de Gryphon stickcollectie. De sticks uit de Aussie range geven je, naast de kracht waar Gryphon om bekend staat, ook controle en gevoel. Dankzij de optimale balans tussen kracht en gevoel, moedigen de Taboo sticks je aan om te groeien als speler en het beste uit je spel te halen.

Materiaal
De Taboo Blue Steel is een allround junior stick die geschikt is voor gebruik op het veld. Deze stick bestaat voor 60% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht en power. Dit biedt de mogelijkheid om gemakkelijk balsnelheid te genereren. Het overige fiberglas zorgt voor extra soepelheid waardoor je meer balgevoel en controle krijgt.

Kromming & Krul
Deze stick beschikt over een Junior Curve met een kromming van 20 mm en een curve location van 35 cm. Deze Junior Curve zorgt ervoor dat je meer controle hebt over de bal met het slaan en stoppen van de bal. Hierdoor kan de beginnende hockeyer gemakkelijk de technieken aanleren en ontwikkelen. De stick beschikt over een maxi krul, die dankzij het grotere oppervlak voor balcontact de balaanname een stuk eenvoudiger maakt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 60%
Curve Location 35 cm
Kromming 20 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.18123
Artikelcode leverancier 350.71320.000
Stijfheid Allround
Type Kromming *LEEG*
Merk Gryphon
Productlijn Taboo
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Gryphon Taboo Blue Steel Junior
Je waardering
Maattabel