Hockeykleding

Osaka Kleding

Osaka is opgericht in 2011 en is daarom een vrij jong hockeymerk. Ambitie voor de toekomst, high end performance en een jonge, ongecompliceerde stijl is waar Osaka voor staat. De naam Osaka komt van één van de grootste steden in Japan. Deze stad staat voor technologie en vooruitgang en heeft ambitieuze inwoners van over de hele wereld. Osaka combineert deze Oosterse kennis met de Westerse stijl, waardoor een uniek merk ontstaat.

De kledingcollectie van Osaka bestaat uit kwalitatieve kledingstukken, voorzien van een stijlvol en modern design. Osaka verbindt Sport met Fashion, waardoor jij op een stijlvolle manier het hockeyveld kunt betreden.

Osaka collectie

Je kunt bij HockeyDirect terecht voor een brede selectie aan Osaka kleding. Voor zowel dames en heren als jongens en meisjes zijn er shirts, sweaters en hoodies te bestellen in onze online shop. Naast kleding, biedt HockeyDirect ook sticks, tassen en accessoires aan van Osaka.

De kinderkledingcollectie van Osaka heet Osaka Deshi. Deze bestaat onder andere uit truien, shirts en hoodies. Als je op zoek bent naar sportieve kleding die je zowel tijdens het sporten als in je vrije tijd kan dragen, kijk dan naar de Osaka Techleisure collectie. In deze collectie vind je ook hoodies, lange broeken en sweaters.  

Osaka hockeykleding online kopen

Het bestellen van je nieuwe Osaka kledingsetje doe je eenvoudig en snel op de website van HockeyDirect. Twijfel je over je maat? Bestel ze allebei! Bij HockeyDirect kun je altijd kosteloos retourneren en omruilen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in