Hockeykleding

Reece Hockeykleding

Reece Australia is onderdeel van het Nederlandse familiebedrijf Deventrade Group dat is opgericht in 1985. Reece Australia wil sporters motiveren het beste uit zichzelf te halen met behulp van aantrekkelijke producten uit de veelzijdige, dynamische collecties. Voor Reece staan kwaliteit en design centraal. Kwaliteit als vanzelfsprekend vereiste en design als dé kans om het verschil te maken.

Reece teamkleding, trainingspakken en hockeykleding vind je bij HockeyDirect. Als hockeyspecialist hebben wij altijd de een uitgebreid assortiment hockeykleding in huis. HockeyDirect heeft altijd een ruime collectie Reece kleding op voorraad. Een breed assortiment met onder andere shirts, tops, shorts, rokjes, vesten en thermokleding. In onze gespecialiseerde hockey webshop vind je Reece kleding voor zowel dames en heren, als jongens en meisjes.

Reece hockeycollectie

De Reece Varsity Breathable collectie bestaat uit verschillende kleuren broeken en tops. Zo vind je altijd een set die past bij je club- of lievelingskleuren. Daarnaast vind je bij HockeyDirect ook de Reece Varsity Woven en de Reece Varsity TTS kledingcollectie.

Naast kleding biedt HockeyDirect ook hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen, -ballen en kousen aan van Reece. Zo kun je geheel in stijl het veld betreden. Speel je in de winter binnen in de zaal? Ook voor Reece indoor schoenen kun je bij HockeyDirect terecht.

Reece kleding online kopen

Het bestellen van je nieuwe Reece kledingsetje doe je eenvoudig en snel op de website van HockeyDirect. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Twijfel je over je maat? Bestel ze allebei! Bij HockeyDirect kun je altijd kosteloos retourneren en omruilen

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in