Hockeyschoenen

Hockeyschoenen Dames

Een ruime collectie dames hockeyschoenen vind je bij HockeyDirect. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste hockeyschoenen in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze met merken als adidas, ASICS, Dita, Grays en Reece.

HockeyDirect beschikt over een uitgebreid schoenenaanbod, met standaard tien procent korting op alle hockeyschoenen. De traditionele hockeyschoen verdwijnt in rap tempo. Met meer gevoel voor demping en comfort veroveren merken als adidas en Asics de markt. Traditionele hockeymerken als Dita blijven niet achter.

Ook voor indoor hockeyschoenen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Zowel adidas als ASICS indoorschoenen voor dames worden aangeboden in onze online shop.

Damesschoenen online bestellen

De dames hockeyschoenen zijn speciaal gemaakt voor de vaak smallere damesvoet. De pasvorm is daarom wat smaller en er worden soms ook andere kleuren gebruikt. Vind je hockeyschoen voor dames met behulp van de filters. Zo kun je filteren op maat, kleur, merk en nog veel meer. Bestel je dames hockeyschoen binnen enkele minuten en daarna zorgen wij er voor dat jij de schoenen zo snel mogelijk ontvangt!

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in