Hockeyschoenen

adidas Hockeyschoenen Dames

De nieuwste adidas schoenen voor dames vind je in onze hockey collectie. Bekende modellen uit de adidas collectie zijn de adidas adiPower, adidas Lux, adidas Zone Dox en adidas Flex. Ook de adidas Fabela is een mooie en comfortabele hockeyschoen voor vrouwen. Deze modellen kan je uiteraard allemaal vinden in onze online shop. HockeyDirect biedt een ruime collectie adidas hockeyschoenen voor dames voor gebruik op diverse velden. Maar ook voor adidas indoorschoenen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres.

adidas damesschoenen online bestellen

Wij snappen heel goed dat u twijfelt tussen verschillende damesschoenen van adidas die er op de site heel mooi uit zien. Of misschien weet u toch niet helemaal zeker welke maat het beste bij u past. Twijfel dan niet en beste deze artikelen dan beide. Bij HockeyDirect kunt u namelijk alle artikelen binnen 14 dagen kosteloos retourneren.

Hockeyschoenen adidas Dames

De damesschoenen van adidas hebben een smallere pasvorm dan de herenversies. Zo zijn deze beter geschikt voor de meeste damesvoeten. Daarnaast komen de hockeyschoenen dames adidas ook in kleinere maten.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in