Hockeyschoenen

ASICS Hockeyschoenen

ASICS is in 1977 ontstaan uit de fusie tussen Onitsuka Tiger en GTO Sports Nets & Sportswear. Het acroniem ASICS staat voor 'Anima Sana In Corpore Sano', wat 'Een gezonde geest in een gezond lichaam' betekent. Met deze naam wil het merk de filosofie overbrengen dat sporten de beste manier is om een gezonde en gelukkige levensstijl te creëren. ASICS is vooral erg bekend geworden door zijn populaire hardloopschoenen. Maar ook op de hockeymarkt is ASICS inmiddels erg populair, met dank aan de moderne en kwalitatieve schoenen.

Asics heeft de hockeyschoen de afgelopen jaren naar een nieuwe dimensie geholpen. Zo heeft de hockeyschoen zich ontwikkeld tot loopschoen waarbij demping en comfort een grote rol spelen.Voor een nieuwe ASICS hockeyschoen ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste hockeyschoenen in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Bekende modellen uit de ASICS collectie zijn de ASICS Blackheath, ASICS GEL-Lethal, ASICS GEL-Lethal Field en de ASICS Typhoon. Deze zijn uiteraard in onze shop te bestellen. In onze webshop vind je ASICS Hockeyschoenen Heren, ASICS Hockeyschoenen Dames, ASICS Hockeyschoenen Meisjes en ASICS Hockeyschoenen jongens. Ook voor indoor schoenen van ASICS ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres.

Hoe vallen ASICS hockeyschoenen?

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van ASICS hockeyschoenen, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is op de detailpagina. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Qua pasvorm vallen ASICS hockeyschoenen iets smaller. Twijfel je toch tussen twee maten? Bestel ze gerust beiden, de maat van de Asics hockeyschoen die uiteindelijk niet goed zit kan je gratis retourneren.

ASICS schoenen online bestellen

Asics schoenen bestel je gemakkelijk en snel online bij HockeyDirect. Ga naar de categorie schoenen en filter op merk Asics en je hebt een mooi overzicht Asics hockeyschoenen. Filter op doelgroep om een nog beter overzicht te krijgen van Asics schoenen die voor jou bestemd zijn. Kies jouw favoriete Asics hockeyschoen en de maat en wij zorgen dat jij zo mogelijk kunt spelen op je nieuwe asics hockeyschoen.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in