Zaalhockeyschoenen ASICS

ASICS staat voor 'Anima Sana In Corpore Sano', wat staat voor 'Een gezonde geest in een gezond lichaam'. Het sportmerk wil hiermee de boodschap overbrengen dat sporten de beste manier is om een gezonde en gelukkige levensstijl te creëren. We kennen ASICS allemaal van de populaire hardloopschoenen, maar inmiddels is ASICS ook niet meer weg te denken uit de hockeywereld, met dank aan de kwalitatieve en moderne schoenen.

De hockeyschoenen van ASICS bieden erg veel comfort dankzij de goede demping en fijne pasvorm. Voor ASICS indoor hockeyschoenen  ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste zaalhockeyschoenen in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen.

Pasvorm ASICS hockeyschoenen

Als je niet zeker weet welke maat je nodig hebt van Asics hockeyschoenen, is het handig om even bij de maattabel te kijken die onder de afbeeldingen van de schoen te vinden is op de detailpagina. In deze tabel kan je precies vinden welke maat van dit merk hoort bij het aantal centimeters van je voet. Qua pasvorm vallen Asics hockeyschoenen iets smaller. Ben je op zoek naar een bredere schoen? Dan is Dita een goed alternatief.

Twijfel je toch tussen twee maten? Bestel ze gerust beiden, de maat die uiteindelijk niet goed zit kan je gratis retourneren.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in