Zaalhockeystick Indian Maharadja

Een ruim assortiment Indian Maharadja hockeysticks vind je bij HockeyDirect. Indian Maharadja is een Nederlands hockeymerk, dat heropgericht is in 2009. Het merk staat voor 'East meets West', wat je terugziet in de subtiele, eenvoudige dessins. Het respect voor ambacht en de oosterse mystiek, met oog voor detail en hoogwaardige kwaliteit. Het merk staat bekend om hoogwaardige producten van goede kwaliteit, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën.

Indian Maharadja indoor collectie

HockeyDirect beschikt over een ruime selectie Indian Maharadja hockeysticks, die eenvoudig en snel online te bestellen zijn. Speel je 's winters binnen in de zaal? Geen probleem. In onze online shop kun je terecht voor de nieuwste zaalhockeysticks uit de collectie van The Indian Maharadja. Personaliseer jouw indoorstick door je eigen naam erop te laten zetten, door middel van onze Stick-ID service.

Indian Maharadja hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in