Osaka Vision

De Osaka Vision is een silo die in seizoen 2018-2019 op de markt is gekomen. De Osaka Vision represent de connectie tussen nieuwe trends en de afkomst van Osaka. De Osaka Vision biedt een alternatief met verschillende krommmingen. De Osaka Vision sticks biedt dus voor iedereen wat wils. De sticks zijn gemaakt met verschillende lagen 3K Japanse carbon materiaal.

Ontwerp Osaka Vision

Het ontwerp van de Osaka Vision is gebaseerd op de fluor kleuren uit de jaren 90. De Osaka Vision sticks hebben in de basis een zwarte kleur, maar details in fluor kleuren zoals fel rood, blauw en geel. Dit geeft een mooi design aan de Osaka stick.

Osaka Vision modellen

De Osaka Vision hockeysticks zijn beschikbaar in verschillende versies. Denk aan de Osaka Vision show bow en Osaka vision pro bow, dit zijn andere krommingen. Naast de verschillende krommingen hebben de Vision hockeysticks van Osaka ook verschillende carbon percentages. Dat verschilt van 85% carbon tot 25% carbon. Hoe hoger het carbon hoe stugger de stick en dat betekent veel kracht en power.

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in