Hockeysticks

Princess hockeystick

Kies je net als drievoudig wereld hockeyer van het jaar, Teun de Nooijer, voor een Princess hockeystick? Met T14 aan het roer neemt Princess al sinds de introductie een belangrijke rol aan in het top- en recreatie hockey. Ook toppers als Kim Lammers, Floris Evers en Tim Jenniskens hockeyen met een Princess.
Voor jouw Princess hockeystick ben je bij HockeyDirect aan het juiste adres. Als hockeyspecialist, hebben wij altijd de nieuwste Princess sticks in ons assortiment, tegen gegarandeerd lage prijzen. Een ruime keuze uit de Princess collectie.

Princess stick collectie

Speel je op het veld of gedurende de wintermaanden in de zaal? Hockeydirect heeft een uitgebreid Princess junior en senior aanbod met zowel veldhockey- als zaalhockeysticks. In ons assortiment bevinden zich zowel kunststof als houten sticks. Een van de bekende stick lijn van Princess is de Hello Kitty lijn.

Princess hockeystick kopen

Twijfel je over de keuze van de juiste stick? Als hockeyspecialist, kun je bij ons terecht voor deskundig advies. Op onze informatiepagina staat een uitgebreide uitleg over de aspecten waar je op moet letten bij het uitzoeken van een passende hockeystick. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met de hockeyspecialisten op onze klantenservice.

 

Stel een Aflopende Directie in
Stel een Aflopende Directie in