Vorige pagina

Indian Maharadja Dipped 30

SKU
hd_20.18806
  • Stijfheid: Soepel, Allround
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

The Indian Maharadja Dipped 30 is afkomstig uit de Dipped serie van The Indian Maharadja. De Dipped collectie bevat allround hockeysticks met de juiste balans tussen soepelheid en stugheid die zorgt voor voldoende slagkracht en een goed balgevoel.

Materiaal
De Dipped 30 is een allround veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze stick bestaat voor 30% uit carbon en zorgt voor een hoge armvriendelijkheid. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker controle over de stick behoudt en beschikt over meer balgevoel. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle met de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere slijtvastheid.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming en zorgt voor veel slagkracht en controle met de stick. De standaard curve location (30 cm) biedt veel controle en maakt de stick ideaal om je techniek verder te ontwikkelen.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter wel voor dat de balaanname gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 30%
Curve Location 30 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18806
Artikelcode leverancier 10801004
Stijfheid Soepel, Allround
Type Kromming MidBow
Merk Indian Maharadja
Productlijn Dipped
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Dipped 30
Je waardering
Maattabel