Vorige pagina

Indian Maharadja Gravity Pro 10 Junior

SKU
hd_20.19802
Andere kleuren
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

The Indian Maharadja Gravity Pro 10 Junior is afkomstig uit de Gravity serie van The Indian Maharadja. De Gravity Pro junior stick is het kleine broertje van de bekende Gravity power sticks. De Gravity Pro sticks bieden een ideale combinatie van geweldige slagkracht en uitstekende controle.

Materiaal
De Gravity Pro 10 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze stick bestaat voor 10% uit carbon en zorgt voor een hoge armvriendelijkheid. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker controle over de stick behoudt en beschikt over meer balgevoel. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle met de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere slijtvastheid.

Kromming & Krul
De mid bow stick heeft een kromming van 22 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De standaard curve location (30 cm) zorgt daarnaast voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal.

De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter wel voor dat de balaanname gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 10%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Maxi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
Kleur Black/Blue
SKU hd_20.19802
Artikelcode leverancier 10901025
Stijfheid Soepel
Merk Indian Maharadja
Productlijn Gravity
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Gravity Pro 10 Junior
Je waardering
Maattabel