Vorige pagina

Indian Maharadja Gravity Pro 30 Junior

SKU
hd_20.18828
  • Stijfheid: Allround
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

The Indian Maharadja Gravity Pro 30 Junior is afkomstig uit de Gravity serie van The Indian Maharadja. De Gravity Pro junior stick is het kleine broertje van de bekende Gravity power sticks. De Gravity Pro sticks bieden een ideale combinatie van geweldige slagkracht en uitstekende controle.

Materiaal
De Gravity Pro 30 is een allround veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze stick bestaat voor 30% uit carbon wat zorgt voor extra slagkracht. Daarnaast biedt de stick veel controle en balgevoel. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle met de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere slijtvastheid.

Kromming & Krul
De flinke kromming van 22 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De standaard curve location (30 cm) zorgt daarnaast voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal.

De stick heeft een midi haak, waardoor de stick een groter oppervlak heeft voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 30%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.18828
Artikelcode leverancier 10801027
Stijfheid Allround
Type Kromming MidBow
Merk Indian Maharadja
Productlijn Gravity
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Gravity Pro 30 Junior
Je waardering