Vorige pagina

Indian Maharadja Solid Hout Junior Indoor

SKU
hd_20.19822
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Indian Maharadja Solid Hout Junior Indoor is een soepele zaalhockeystick afkomstig uit de indoor collectie van The Indian Maharadja. Deze hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De Solid Hout Junior is een houten stick met verstevigde impactgebieden, waardoor je krachtig kunt spelen.

Materiaal & Carbonpercentage
De Solid is een soepele indoorstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en heeft de stick een comfortabel en armvriendelijk karakter. Dankzij de versterkte impactgebieden kun je krachten overspelen, aanvallen en schieten.

Kromming & Krul
De kromming van 20 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk een bal kan pushen maar ook dat je kan dribbelen. De curve location in het midden van de stick (35 cm) biedt optimale controle. 

De stick heeft een maxi krul die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 35 cm
Kromming 20 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Junior
Kleur Green/White
SKU hd_20.19822
Artikelcode leverancier 10901058
Stijfheid Soepel
Merk Indian Maharadja
Productlijn Solid
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Solid Hout Junior Indoor
Je waardering
Maattabel