Vorige pagina

Indian Maharadja Sumo Hout Junior

SKU
hd_20.18433
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Indian Maharadja Sumo Hout Junior is een frisse en sportieve houten junior stick uit The Indian Maharadja Sumo lijn, die is bestemd voor de stoere, jonge startende speler. Deze soepele houten stick is ideaal voor de junioren om de juiste technieken aan te lren.

Materiaal
De Sumo Junior is een soepele veldstick is gemaakt van hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijk de controle over de stick worden behouden en heeft de stick een comfortabel en armvriendelijk karakter. Het hout zorgt voor meer gevoel wat ideaal is om het balgevoel en de basistechnieken verder te ontwikkelen. De houten stick is verstevigd met fiberglas voor de nodige power en extra bescherming.

Kromming & Krul
Deze center bow sticks zijn gemaakt van Mulberry hout en hebben een gelijkmatig verdeelde kromming van 22 mm over de gehele stick. De stick heeft een midi haak, waardoor de stick een groter oppervlak heeft voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Carbonpercentage 0%
Curve Location 30 cm
Kromming 22 mm
Krul Midi
Ondergrond Veld
Doelgroep Junior
SKU hd_20.18433
Artikelcode leverancier 10701130
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Indian Maharadja
Productlijn Sumo
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Sumo Hout Junior
Je waardering
Maattabel