Vorige pagina

Indian Maharadja Sumo Ice Junior

Artikelnummer:
hd_20.18426
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: *LEEG*
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Indian Maharadja Sumo Ice Junior is afkomstig uit de nieuwe, eigentijdse en kleurrijke Sumo lijn van The Indian Maharadja. De Sumo Junior is de perfecte hockeystick, bestaande uit 100% composiet, voor het ontwikkelen van de juiste bal-stick handling.

Materiaal
De Sumo Ice is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van fiberglass en bevat geen carbon waardoor gemakkelijker de controle kan worden behouden. Bovendien maakt dit de stick armvriendelijk en zorgt het voor een verhoogd speelcomfort. De stick biedt meer gevoel wat ideaal voor junioren is om de basistechnieken verder te ontwikkelen. De stick is verstevigd met aramide voor de nodige power en een hogere duurzaamheid.

Kromming & Krul
Deze center bow sticks zijn gemaakt van composiet en hebben een gelijkmatig verdeelde kromming van 22 mm over de gehele stick. De stick heeft een midi haak, waardoor de stick een groter oppervlak heeft voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal gemakkelijker. Daarnaast is de midi haak makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
SKU hd_20.18426
Artikelcode leverancier 10701123
Doelgroep Junior
Productlijn Sumo
Ondergrond Veld
Stijfheid Soepel
Type Kromming *LEEG*
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Kromming 22 mm
Curve Location 30 cm
Krul Midi
Gewicht Light
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Sumo Ice Junior
Je waardering
Maattabel