Vorige pagina

Indian Maharadja Sword Black Indoor

SKU
hd_20.18836
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Indian Maharadja Sword Black Indoor is een soepele zaalhockeystick afkomstig uit de Sword Line serie van The Indian Maharadja. De Sword Line sticks zijn, met hun authentieke ‘east meets west’ uitstraling, een vaste waarde in The Indian Maharadja collectie. Deze zaalstick is gemaakt van Mulberry hout voor het ontwikkelen voor de juiste bal-stick handling.

Materiaal & Carbonpercentage
De Sword Black is een soepele indoorstick van Mulberry hout en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast zorgt het materiaal voor veel gevoel en optimale controle. Er kan gemakkelijker controle over de stick gehouden worden en de stick heeft een comfortabel en armvriendelijk karakter. Dankzij de versterkte impactgebieden kun je krachtig overspelen, aanvallen en schieten.

Kromming & Krul
De kromming van 22 mm is een perfect uitgebalanceerde kromming en zorgt voor veel controle met de stick. De standaard curve location maakt de stick ideaal om je techniek verder te ontwikkelen. De stick beschikt over een maxi krul. Deze haak is iets langer dan de midi waardoor het snelle hanteren van de stick iets lastiger wordt. Het grotere oppervlak van de haak zorgt er echter wel voor dat de balaanname gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Hout
Curve Location 20 cm
Kromming 22 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18836
Artikelcode leverancier 10801033
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Indian Maharadja
Productlijn Sword line
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Sword Black Indoor
Je waardering