Vorige pagina

Indian Maharadja Sword Pro Junior Indoor

SKU
hd_20.19824
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

De Indian Maharadja Sword Pro Junior Indoor is een allround zaalhockeystick afkomstig uit de indoor collectie van The Indian Maharadja. Deze hockeysticks hebben een modern design en zijn op dit moment niet meer weg te denken van de Nederlandse hockeyvelden. De Sword Pro is een composiet stick met verstevigde impactgebieden, waardoor je krachtig kunt spelen.

Materiaal & Carbonpercentage
De Sword Pro is een allround indoorstick die zorgt voor veel gevoel en optimale controle. Deze stick is gemaakt van composiet en is mede daardoor erg licht van gewicht. Daarnaast kan gemakkelijker de controle over de stick worden behouden en heeft de stick een comfortabel en armvriendelijk karakter. Dankzij de versterkte impactgebieden kun je krachten overspelen, aanvallen en schieten.

Kromming & Krul
De kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je gemakkelijk een bal kan pushen maar ook dat je kan dribbelen. De curve location in het midden van de stick (35 cm) biedt optimale controle. Deze kromming is bij uitstek geschikt voor de technische speler. 

De stick heeft een maxi krul die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal iets gemakkelijker. Daarnaast is de maxi krul makkelijk hanteerbaar en zorgt het voor een goede wendbaarheid van de stick.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 0%
Curve Location 35 cm
Kromming 24 mm
Krul Maxi
Ondergrond Zaal
Doelgroep Junior
Kleur Black/Red
SKU hd_20.19824
Artikelcode leverancier 10901060
Stijfheid Soepel
Merk Indian Maharadja
Productlijn Sword line
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Sword Pro Junior Indoor
Je waardering
Maattabel