Vorige pagina

Indian Maharadja Tape 30

SKU
hd_20.18809
  • Stijfheid: Soepel
  • Type Kromming: MidBow
Vragen?

Bel voor deskundig advies naar 014-960105

Neem een kijkje op onze klantenservice pagina.

DIT PRODUCT IS HELAAS UITVERKOCHT

The Indian Maharadja Tape 30 is afkomstig uit de compleet nieuwe, eigentijdse en kleurrijke Tape serie van The Indian Maharadja. Deze sticks bieden de juiste balans tussen soepelheid en stijfheid, waardoor deze stick geschikt is voor een brede doelgroep hockeyers.

Materiaal
De Tape 30 is een soepele veldstick die zorgt voor veel gevoel en controle. Deze stick bestaat voor 30% uit carbon wat zorgt voor veel slagkracht en power. Daarnaast biedt de stick veel controle en balgevoel. De toegevoegde aramide in de stick vergroot het schokabsorberend vermogen waardoor je meer gevoel en controle met de stick krijgt. Het overige fiberglas biedt daarnaast extra bescherming voor een hogere slijtvastheid.

Kromming & Krul
De flinke kromming van 24 mm zorgt ervoor dat je makkelijker meer snelheid kunt meegeven aan de (sleep)push zonder de controle te verliezen. Deze stick is geschikt voor veel verschillende spelers die kracht bij de sleeppush willen combineren met optimale controle en gevoel in hun spel. De curve location (25 cm) zorgt daarnaast voor controle bij het slaan, dribbelen en stoppen van de bal.

De stick beschikt over een micro krul. Deze haak zit tussen een midi en maxi krul in, waarbij het grotere oppervlak ervoor zorgt dat de balaanname een stuk gemakkelijker wordt.

Meer informatie
Gewicht Light
Materiaal Kunststof
Carbonpercentage 30%
Curve Location 25 cm
Kromming 24 mm
Krul Micro
Ondergrond Veld
Doelgroep Senior
SKU hd_20.18809
Artikelcode leverancier 10801007
Stijfheid Soepel
Type Kromming MidBow
Merk Indian Maharadja
Productlijn Tape
Schrijf uw eigen review
Je schrijft een beoordeling over:Indian Maharadja Tape 30
Je waardering